EMAIL: info@pulpo.si
TELEFON: 051 365 056

HomeO nas

Predstavitev
AKADEMIJE

Najpomembnejša naloga akademije je, da svojim članom v prvi vrsti omogoči optimalne pogoje za razvoj specialnih vratarskih sposobnosti. Ponuditi želimo ciljno usmerjene treninge vsem vadečim, od mladih vratarjev, ki morda nimajo te možnosti v svojem matičnem klubu ali pa si zgolj želijo dodatnega treninga, pa do članskih vratarjev, ki imajo željo po razvoju in napredku oz. nadgradnji določene prvine ali sposobnosti.

Zagotavljamo rast in uspeh ob predaji in učenju vrednot, ki jih zagovarjamo, saj smo edinstvena in strokovno usposobljena ekipa katere poslanstvo je razvoj ali nadgradnja sposobnosti posameznika, ki želi napredovati s pomočjo razvoja lastnih potencialov.

Akademija prav tako združuje slovenske nogometne vratarje v skupnost, nudi podporo in jih spodbuja pri nastopih, predstavah, dosežkih in dvigu prepoznavnosti doma oz. na mednarodnem odru.

ZGODBA

Da ima tako majhna država tako vrhunska vratarja, ki spadata med elito evropskega nogometa, je res ogromen uspeh. Lahko se vprašamo, ali imamo res tako dobre vratarske šole, ki bi bile znane po vsem svetu. Odgovor je, da jih dejansko nimamo. Je pa res, da naši trenerji vratarjev razpolagajo z dobrimi informacijami,” pojasnjuje nogometni strokovnjak Branko Zupan, ki pozna odlične razmere pri delu z vratarji v Sloveniji.

Rok Plestenjak, 2015. Siol.net

To je citat iz članka, kjer je vzklila ideja…

Slednja je rasla, skozi številna izobraževanja, šolanja, delovanja na trenerskem področju,  trenerskih izkušenj z vratarji in vratarkami vseh starostnih obdobij, kot skozi vratarske kampe, in se razvila do te mere, da je to postala strast. Mantra. Cilj. Poslanstvo.

Znanje in izkušnje mednarodno uveljavljenih vratarjev in trenerjev prenašati na njihove največje podpornike in oboževalce, ki sanjajo, da bodo nekoč kot njihovi vzorniki…

Sinonim za slovenske vratarje. Idej je ogromno…

»Postavite si cilj in se trudite, dokler ga ne dosežete« (Napoleon)

Način dela

Ciljno usmerjeni treningi, prilagojeni ravni posameznika, pa tudi potrebam in zahtevam sodobne nogometne igre in vključevanju vratarja v le-to. Uporaba različnih vadbenih površin (naravna/umetna trava, mivka,…), trenažnih metod in številnih pripomočkov ter kombinacija visoko usposobljenih trenerjev, strokovnjakov na svojem področju, je zagotovilo za rast, nadgradnjo in uspeh.

Trening za treningom, korak za korakom boste spoznali načela profesionalnosti, zagnanosti in predanosti trenerjev naše akademije.

Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely line.
Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test override the digital.
Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day.
Evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution and more users.
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.
Dramatically visualize customer directed convergence without revolutionary and dynamically procrastinate.
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail. Keeping your eye ball.
Collaboratively administrate empowered markets via plug-and-play networks after installed base benefits.

CALCULATE YOUR BMI

Body mass index (BMI) is a measure of body fat based on height and weight that applies to adult men and women.

Commonly accepted BMI ranges are underweight: under 18.5 kg/cm2, normal weight: 18.5 to 25, overweight: 25 to 30, obese: over 30.

*Example: 165cm and 63kg – BMI is 23

TotalBMI

NAŠE VREDNOTE

Akademija poudarja pozitivne vrednote in vrline. Naš glavni cilj je nadgradnja zmožnosti in sposobnosti vadečih ter posledično dvig samozavesti.
SPOŠTOVANJE:
Spoštujemo sami sebe, družino, soigralce, trenerje in nasprotnike. Če želimo biti spoštovani, moramo najprej spoštovati druge.
VZTRAJNOST IN MOTIVACIJA:
Uspeh ni naključje in se ne zgodi čez noč. Vztrajnost je trdo delo, opravljeno potem, ko se naveličate trdega dela, ki ste ga že opravili. Za slednje je potrebna močna motivacija in jasni cilji, ki jih želimo doseči.
POZITIVEN ODNOS:
»Bolj ko hranite svoj um s pozitivnimi mislimi, bolj lahko v svoje življenje pritegnete velike stvari« (Roy T. Bennett). V vsem poiščite pozitivno!
SKRB IN SPODBUDA:
Se spodbujamo in skrbimo drug za drugega.
VZOR:
Smo vzor na igrišču in izven njega.
https://pulpo.si/wp-content/uploads/2021/01/IMG_0796-scaled.jpg

PROGRAMI AKADEMIJE

INDIVIDUALNI TRENING

TRENING V MANJŠI SKUPINI

TRENING ZA MOČ IN KONDICIJO

MENTALNI
TRENING